Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

HCV cirhoza

Mám dg. HCV cirhozy typu Child B, (K703)? - léčba Pegasysem + Copegusem po 24 týdnech ukončena - non respondér.... dále ICHS s měst.oběh insuf. (I250)?, je elevace AFP na 843 - což je vysoce suspektní pro HCC. Nakažen jsem byl cca před 40 lety při transfuzi, na nemoc se přišlo náhodou cca před 2 lety. Nyní mám 64 let.

Mám dále ICHS s měst.oběh insuf. (I250)?, je elevace AFP na 843 - což je vysoce suspektní pro HCC. Nakažen jsem byl cca před 40 lety při transfuzi, na nemoc se přišlo náhodou cca před 2 lety.

Odpovědi na otázku

Vím o skvělých produktech, které jsou čistě bylinné.Nemají žádné kontraindikace s léky a spoustě lidí již s cirhozou pomohly.Nám se doma též velice osvědčujípři mnoha potížích.Chcete-li je poznat blíže ozvěte se nejlépe přes skype : lenkakolacna82. Nebo mailem jjaayy@seznam.cz. Velice ráda vás s nimi seznámím
Užívat vitamíny
zkuste se podívat tady, jestli nenajdete radu. http://www.ikem.cz/www?docid=1005934&getdoc=show je to natolik odborné, že vám laik asi neporadí