TÉMA Cirhóza

Poradna byla uzavřena. Není možné pokládat ani odpovídat na dotazy.


Sekundární biliární cirhóza

autor: ruzena2008 02.09.2009 19:06
Sekundární biliární cirhóza

Jaká je léčba? Je nutná transplantace jater? Jak to ohrožuje život? Co je to za nemoc? Jaké je nejhorší stádium cirhózy?

Odpovědi na otázku

  • Lucie 30.12.2010 19:17
    Poraďte se se svým lékařem.
  • janulik 30.12.2010 09:43
    Sekundární biliární cirhóza jako následek iatrogenního poranění žlučových cest nepatří mezi časté indikace k transplantaci jater. Přestože z chirurgického pohledu se jedná o rizikovou skupinu příjemců, je transplantace jater v současné době jedinou možností jak dlouhodobě zlepšit kvalitu života a prognózu těchto nemocných.
  • komarkova.olga 27.12.2010 09:41
    řiďte se pokyny lékaře
  • olkol13 26.12.2010 20:01
    jedná s o nemoc jatek, které filtrují z našeho těla škodliviny. bez jater se nedá žít.
  • jajda69 25.12.2010 17:00
    zeptejte se lékaře, ale je to nebezpečná nemoc, játra jsou "filtr těla". a nejhorší stadium cirhozy vede ke ohrožení životních funkcí
  • novina 21.12.2010 22:23
    Lékaři určitě budou vědět ...s tím si nezahrávat ...
  • Atog 21.12.2010 16:59
    Nejlepší bude návštěva lékaře.
  • opickajura 13.12.2010 17:24
    neboj se,,svěř se doktorům s důvěrou,,dělají zázraky,ničemu co řeknou, se nebraň,,
  • NeoGenX 09.12.2010 19:58
    Tohle Vám určitě pomůže: http://www.hpb.cz/index.php?pId=03-2-12

Adresář

Diskuze na téma Cirhóza

Píšeme jinde
  • Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Tatarák na křupavé topince nebo čerstvé bagetce, kdo by odolal? Pokud hledáte variantu, která se chuťově podobá té masové, zkuste tento recept. Tatarák z avokáda je pikantní, chuťově výrazný a zachutná i těm, kteří nad vegetariánskými pokrmy ohrnují nos.

  • Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Čatní (chutney) je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření. Tentokrát si ji připravíme ze švestek, jablek, pomerančové šťávy, skořice, chilli a zázvoru.



Zdravě.cz na Facebooku